Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
A válasz egyszerű: jóízűen! Bárhogy is fogyasztjuk, mindenképp egészséges, de azért van néhány fortély, amelyekkel még íncsiklandóbbá tehető!
Végre egy izgalmas zöldség, amelytől minden fontos tápanyagot és rostot megkaphatunk - és még éhesek sem maradunk!
A paradicsomszósz mindent elért, amiről az élelmiszer álmodhat. Hogyan lett az egyszerű halszószból sztáreledel? A Heinz-sztori.
Máris romlik a dinnye? Dehogy! - csak sokunkat megzavar Lőrinc, aki a népi "bölcsesség" szerint neve napján belepisil a dinnyébe.
A házi befőzés is a reneszánszát éli, nemcsak azért, mert pénz spórolható vele, hanem mert egy saját kezűleg eltett finomság sokkal jobban tud esni, sőt, remek ajándékötlet. A kedvenc fűszerünkkel, a befőttek, gyümölcs és zöldséglekvárok egyedivé varázsolhatók.
Az I. Gönci Barack Fesztivál a zempléni táj, a csak ezen a vidéken ennyire zamatos ízű kajszibarack és az életöröm ünnepe. 2012-ben a BESTILLO Pálinkaház és Boldogkőváralja összefogott, hogy ezeken a napokon baracklekvár-felhőben ússzon a bársonyos zempléni dombok szabdalta táj.