Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Elkészíthetjük füstölt pisztránggal, makrélával vagy akár tonhalkonzervvel is.
Könnyű és finom tízórai vagy ebéd csomagolható a hajtogatható tortillakenyérbe. Nem kell mást tenned, csak a csomagolással befalatozni.
A curry fűszerkeverék az angol tengerészek találmánya. Gyarmatosítók vitték haza hazájukba azt a fűszerkeveréket, ami segítségével otthonukban könnyen el tudták készíteni az Indiában megkedvelt szószos „Curry” ételeket.
Ennek az ételnek már a színe is feldobja a hangulatunkat. Készítsétek el, és legyetek vidámak!
A rukkolát másként borsmustárnak nevezik. Íze a csípős retekhez és a nevéhez illően a mustárhoz hasonlítják. Többféleképpen írják a nevét: rucola, ruccola, rukola, válasszon nevet mindenki magának. Egy biztos: a rukkola az egyik legdivatosabb salátaféleségünk.
Norvégiában, ahol szinte forr a víz a sok élő haltól, egy szakács kollégától tanultam a pácolt hering elkészítésének módját.