Befőzés

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2010. október 11. Befőzés

A piacokon már kedvező áron lehet vásárolni a téli savanyúságok alapanyagait. Érdemes időben nekilátni a spájzolásnak!

2010. szeptember 17. Befőzés

Kenhetjük vajjal megkent péksüteményre, tálalhatjuk sült liba és kacsamáj mellé, de nagyon jól kiegészítheti vadételeinket is. Sajtok fenséges kísérője is lehet!

2010. október 06. Befőzés

Az ősz a télre készülés időszaka, ilyenkor a nyáron felhalmozott finomságokat dunsztos üvegekbe csomagoljuk egy kissé megváltozott formában: kompótot, savanyúságot, befőttet és lekvárt rakunk el télire. A hagyományos ízek mellett most következzen egy különleges finomság.

2010. szeptember 10. Befőzés

A vegetáriánus csodafalat, nemcsak hideg téli estékre. A zakuszka kiváló, egészséges étel, többnyire vacsorára szokták fogyasztani, pirítósra kenve.

2010. szeptember 28. Befőzés

Az alapja alma, az áfonya adja a karaktert, a fokhagyma, a szegfűbors  és a gyömbér pedig az ellenállhatatlan zamatot.

2010. augusztus 30. Befőzés

A nyári melegben három-négy nap alatt megérik a teraszon, majd hűtőben tárolva éri el a finom ízét. Ínyencek a levét is nagy kedvvel fogyasztják.