Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Egyik legjellemzőbb karácsonyi fűszerünk a fahéj. El sem tudnánk képzelni a lelket is felmelegítő forralt bort ennek a jóízű fának a héja nélkül. Utánajártam, mi fán is terem a fahéj.
Van egy jó közmondás: a férfiakat legjobban a hasukon keresztül lehet megfogni. De csak a férfiakat?
Sok szeretettel hívják a szervezők Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit a 2011. november 25-26-27-én első alkalommal megrendezésre kerülő Tihanyi Hungarikum Napokra, ahol látvány disznóvágás, látványfőzés és főzőverseny, valamint hurka-kolbász kiállítás várja az érdeklődőket.
A párolás célja, hogy a zöldség vagy hús megpuhuljon, de az ízek megmaradjanak!
Az orvosi zsálya mediterrán eredetű növény, a Földközi-tenger mellékén vadon is nagy tömegben él. Már az ókorban eljutott Európa legnagyobb részébe és Kínába is. Manapság minden kontinensen termesztik. Fény- és melegigényes, a szárazságot jól tűrő növény.
Egy házibuliba a vendégek mindig éhesen érkeznek, és miután eltelt pár óra, az alkohol pedig megtette a hatását, újra tömeges evészet várható. Van néhány bevált recept, mellyel felkészülhetünk a korgó gyomrok és a másnapi macskajaj ellen.