Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Bár sokan idegenkednek a tengeri herkentyűktől, egyszer-egyszer érdemes kipróbálni a különböző halakat, rákokat. Különösen nagy sikerünk lesz, ha a vendégeinknek készítjük el ezt a finomságot.
Összeszedtem a wokban legegyszerűbben elkészítő, de különleges húsételeket. Íme a választék!
Bazsalikom pesztóval készült túrós töltelékkel megbolondíthajuk a csirkemelleket. Próbáljátok ki Ti is!
A borjú húsa több vizet és fehérjét, de kevesebb zsiradékot tartalmaz, ezért íze finomabb, egészségesebb, mint a felnőtt marháé. Friss zöldségekkel és fűszernövényekkel ideálisan párosítható.
A hátszín egyike azoknak a húsoknak, amik a legalkalmasabbak a kerti grillezésre. A vastagra szeletelt és parázson megsütött pecsenye mellé már csak egy jó pohár bor hiányzik. Grillezzetek szabadon!
Körítésnek spenótos burgonyát, sült zöldségpürét vagy rozmaringos sült sütőtököt készítsünk hozzá.