Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Gyorsan elkészül ez az étel, kevés hozzávalóból és olcsón. Grillsütőn is megsüthetjük, friss ropogós kenyérrel és egy pohár rozéborral tálaljuk.
A fűszeres sós ízeket az édes hozzávalókkal kombinálva pikáns fogást készíthetünk. Legyünk merészek a konyhában is!
Szeretitek a keleties ízeket? Mai receptünkben illatos fűszerekkel készítjük el a marhasültet, és édes-sós szósszal bolondítjuk meg.
A spárgával töltött lepényhal fenséges eledel és még egészséges is. Könnyű elkészíteni, próbáld ki Te is!
Ünnepi fogásnak is beillik, de ebédre is jó szívvel ajánljuk ezt a pecsenyét. Frissen szedett spenótot használjunk hozzá, és egy pohár jól behűtött, könnyű fehérborral kínáljuk.
Grillszezonban a kacsamell sem maradhat le a parázsról. Mogyoróval és szójaszósszal bepácolva az ázsiai ízeket varázsolhatjuk a tányérunkba.