A fűszeres sós ízeket az édes hozzávalókkal kombinálva pikáns fogást készíthetünk. Legyünk merészek a konyhában is!
Hozzávalók: 4 pár Regnum sütnivaló kolbász, pár levél friss zsálya vagy rozmaring, vagy kakukkfű, 1 evőkanál zsiradék, 4 szem piros alma, 2-3 fej lilahagyma, só, őrölt bors
Egy nagyobb serpenyőben süssük pirosra a kolbászokat kevés zsiradékon.
A kolbászok mellé dobjunk pár levél friss zsályát, vagy más zöldfűszert, ettől ízesebb lesz. Ha nincs zsályalevelünk, használhatunk kakukkfüvet, vagy rozmaringot is.
Az almákat mossuk meg, vágjuk négybe, távolítsuk el a magházat. Az almákat vágjuk további cikkekre.
A lilahagymát tisztítsuk meg, és szintén vágjuk cikkekre.
A visszamaradt kolbászzsíron 2-3 perc alatt süssük meg az almás hagymát.
Sózzuk, tört borssal ízesítsük.
Tört burgonyával tálaljuk.
Próbáld ki hozzá a pikáns chiliszószt is!
Jó étvágyat!