Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
A grillszezon főszereplői az illatos pecsenyék. Az egyik legnépszerűbb húsféle a csirkemell, csirkecomb, melyet semleges íze miatt jól lehet fűszerezni. A fűszeres pácokkal előkészített hús gyorsan megsüthető. Most egy rozmaringos-fokhagymás és egy curry-s joghurtos változattal ismerkedhettek meg.
Mai receptünkben illatos fűszerekkel készítjük el a sült oldalast, és csipkebogyós édes-sós szósszal bolondítjuk meg.
Ez a halétel a velesült zöldséggel nagyon könnyű, de mégis laktató fogás. Vendégvárónak is ajánljuk: mindenki maga csomagolhatja ki a batyuját, amiből finom illatok szállnak elő.
Gyorsan elkészülő ebédjeink sorába illik ez a csirkés fogás. Pácoljuk, megsütjük, friss salátával tálaljuk, és jóízűen megesszük.
Sonka nélkül is lehet húsvétolni. Méghozzá nagyon finom menüvel. Hevesi Tamás énekest láttam vendégül, akivel tormás-pórés krumplilevest és grillezett camembert sajtot főztünk, sütöttünk. A sajtot mézzel, fűszernövényekkel, pikáns lekvárral pácoltuk be és grillezett zöldségekkel tálaltunk.
A klasszikus húsos ételt zöldségekkel megfiatalítva készítjük el. Nagyobb adagban érdemes megcsinálni, olyan finom.