Befőzés

Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2012. november 27. Befőzés

Karácsonyi ajándéknak is remek ez a finom téli lekvár. Kenjétek palacsintába, csorgassátok meg a fagylaltot vele, vagy pirított és vajjal megkent kenyérre kenve élvezzétek a nem hétköznapi ízét.

2012. július 27. Befőzés

A fűszeres zöldségekből és gyümölcsökből készült chutney remekül kiegészíti a parázson sült pecsenyéket. Dunsztosüvegbe téve egész évben élvezhetjük remek ízeit.

2012. október 05. Befőzés

Az otthoni befőzés egyik nagy előnye, hogy az kerül a befőző fazékba, amit mi szeretnénk. Nekem is jutott egy ládányi birsalma Brian barátom pécselyi birtokáról.

2012. július 11. Befőzés

A hagyományos szilvalekvárfőzésre, mely fél napot is igényel, nem sokunknak van ideje. De eme fahéjjal és mandulalikőrrel felturbózott finomság elkészítésére szánjuk egy órát.

2012. szeptember 21. Befőzés

A levendulát nyáron nem csak molyűzésre és illatosításra használhatjuk, hanem pikáns fűszerkeveréket is összeállíthatunk belőle.

2012. július 10. Befőzés

Meglepő párosítás? Nem, csak tökéletes ízélmény a két édes gyümölcs találkozása a lekvárosüvegben.