Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Unalmas a tartármártás? Kipróbálnál valami izgalmasabbat? Akkor ne félj mártásodat feldobni új ízesítőkkel, fűszerekkel! Adunk néhány szuper ötletet.
Az egyik sűrű napunkon ezt készítettem a kollégáimnak és magamnak ebédre a Lekvárosházban. Gyorsan megvan a menü, tápláló és nagyon finom.
A klasszikus húsos ételt zöldségekkel megfiatalítva készítjük el. Nagyobb adagban érdemes megcsinálni, olyan finom.
Ősszel kerülnek fel a káposztás ételek az étlapra, fejes-, kel- vagy lilakáposzta, rengetegféleképpen elkészíthető. Jó kiegészítője a következő pecsenyének a párolt lila káposzta. Ínyencek almát, birsalmát is tehetnek bele.
Örök igazság, mindig a legegyszerűbb dolgok a legfinomabbak. Igaz ez a fóliába tekert és megsütött krumplira is, melyet változatossá tehetünk a különféle töltelékekkel.
A cukkíni nem csak rántva jó! Megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle olyan savanyúságot, amivel feldobhatjuk a krumplis tésztát, rakott krumplit vagy a csirkepörköltet.