Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Angliából kaptam egy zacskó zöldségmagot. Elültettem, majd a gondos öntözésnek köszönhetően szép növénnyé fejlődött.
A vasöntés hagyományos mesterség, amely nagymértékű és gyakorlott kézimunkát igényel. A vasedények használata a vaskorszak időszakára vezethető vissza. Most bemutatjuk a vasedények legfőbb tulajdonságait.
Van olyan kés, ami egy jó háztartásból nem hiányozhat. Az acél a penge éle, ami nélkül a kés semmit sem ér. A jó kés legyen kézre álló, könnyen tisztítható.
Hamburgert nem csak zsömléből és húspogácsából lehet készíteni. Engedjük szabadjára fantáziánkat, és cseréljük ki a zsömlét óriás gombákra, a húspogácsát pedig szaftosra sűlt padlizsánra! Megnézheted az eredményt! >>>VIDEÓ>>>
Ne gondoljátok, hogy egyedül élek. Vannak kedves társaim, akiket gondozok, és naponta meglátogatnak. Hálából reggelente csiripeléssel, füttyel ébresztenek. Ők az én madaraim.
Te miben főzöl otthon? A legtöbben a "játszóruha" kötény megoldás mellett döntenek, de a profi szakácsok speciálisan a főzéshez tervezett ruhákat öltenek. Külön divatja van a szakácsviseletnek.
Biztosan te is próbálkoztál már a piacon megvásárolt, cserepes bazsalikom ápolásával, ám pár nap után a növény teljesen elhagyta magát, és mehetett a kukába. Mit tegyünk, hogy ez ne így legyen?
Kivégeztem egy lazacot, és mesés ételt faragtam belőle. Különleges, nyers lazacból készül a tatárcsemege.>>>VIDEÓ>>>
Minden kedves olvasónak, főzni és enni szerető társaimnak, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok! Most megnézhetitek milyen volt a tavalyi karácsonyfám.
Ha azt hiszitek kamerák előtt beszélni nem nagy tudomány, akkor most jól figyeljetek! Főzős filmsorozatunk elbaltázott jeleneteit nézhetitek meg itt! Most jól kitálalok! >>>VIDEÓ>>>