Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Sokan gondolják, hogy a borscs leves jellegzetesen orosz étel, pedig Ukrajnából származik, ugyanakkor Lengyelországban és Litvániában is rendkívül közkedvelt.
A tavaszi prímőrök királynőjét, a spárgát próbáljátok ki levesként is elkészíteni. Egy csipetnyi fahéj, vagy curry még izgalmasabbá teheti. Ne feledjétek, hamarosan véget ér a szezonja.
A következőkben egy finom zöldséges leves receptjét ismertetem.
A vaddisznó közkedvelt vadféleségünk, ebből készítünk kapros vaddisznólevest sok-sok zöldséggel, tejföllel behabarva, hozzá fokhagymás-rozmaringos pizzakenyérszeleteket kínálunk.
Remek hűsítő fogás a nyári kánikulai napokon. Jégbe hűtve és elkortyolgatva üdítően hat a forróságban.
A húsvéti húsdömping után jól jönnek a könnyedebb levesek. Ez a bableves sok zöldséggel készül, mégis nagyon laktat és kitűnő vacsora.