Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Két óra alatt összedobhajtuk ezt a vörösboros pörkölt különlegességet. Galuskát főztem hozzá.
Jó tanács: ha tálalás előtt keverünk a forró raguba egy kevés összevágott mentát és újhagymát, még jobban élvezhetjük frissítő aromáját.
A zöldséges ragu tetejére szerencsendióval fűszerezett tört burgonyát pirítottam. Kíváncsi vagy, hogy hogyan?
Mozarellával töltött csirkemelleket készítettem sült cukkinivel és paradicsommal. Nézzétek csak, hogyan is készül!
Felgöngyöltem, megkötöztem, locsolgattam, megsütöttem. Nézd meg az eredményt!
Ízletes fogás zöldborsóval, cukkinivel, tálaljuk frissen lereszelt céklával, sárgarépával vagy ropogós salátalevelekkel.