Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Ezt az étel egy repülőtéren ettem legelőször. A finomságának titka az egyszerűségében rejlik.
Kaptam egy tyúkot. Az egyik feléből készítettem ezt a tartalmas babos-paradicsomos egytálételt. Húsos szalonnát is főztem bele, jól belaktunk belőle.
Egy kecskeméti tanyáról kaptam gyöngytyúkot. Gondolkodtam, mit is kezdjek vele, hát úgy örültem, hogy becsinált készült belőle.
Volt itthon vajhal, a spájzban egy doboznyi kókusztej, és a télikertben kaffír citrom levele. Összeütöttem belőlük egy hófehér, citromaromájú vajhal-curryt.
A nyár ízét elővarázsoló paradicsommal felfrissíthetjük a már majdnem megunt csirkepörköltet. Néhány szem olajbogyó és pár szál illatos fűszerág is besegít a felfrissülésben.
Aki nem szeretne bajlódni a gigantikus méretű pulykasülttel, készítse el ezt az egyszerű gyümölcsös pulykatekercset.