Főételek

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2010. szeptember 03. Főételek

Az olasz emberek szerint az ételeik titka a kiváló minőségű alapanyag és az egyszerűség. Az egyszerűen elkészített lepényhalat dobjuk fel finom házi készítésű paradicsomszósszal.

2010. július 22. Főételek

Az olasz konyha egyik remeke a pármai sonkával és zsályalevelekkel töltött borjúkaraj. Én ennek a halas változatát készítettem el tőkehalból. Mellé, hogy ne legyen száraz, uborkából hoztam össze kompótot.

2010. augusztus 05. Főételek

Öntsd nyakon a frissen sült csirkemellet friss fűszernövényekből készült készült mártással. Már érzed is az illatát?

2010. július 16. Főételek

Az egészséges és kalóriaszegény brokkoli dióval és izgalmas keleti fűszerekkel még a fogyókúrázók időnként egyhangú étrendjét is feldobhatja.

2010. július 29. Főételek

Hozzávalók négy személyre: 1 kg báránycomb, 1 teáskanál szárított levendulavirág, 1 csokor friss rozmaring, 1 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál olívaolaj, 2 evőkanál méz, só, darált feketebors

2010. július 12. Főételek

Nyugodtan cseréljük le panírozáskor a zsemlemorzsát kókuszreszelékre! Így izgalmasabb bundázott csirkemellet tudunk készíteni akár a vasárnapi asztalra.