Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Itt a kucsmagomba szezonja. A piacokon érdemes keresni a nagyfejű gombákat, és megtölteni. Elegáns előétel varázsolható belőle.
Már önmagában is remek ital előtti harapnivaló, a finom és lágy kecskesajttal töltött cseresznyepaprika. Vendégeket vártam, és összekötöttem a kellemest a hasznossal. Belesütöttem a kenyértésztába a töltött paprikát.
Egyszerűen elkészíthető, mégis dekoratív előétel a tonhal kedvelőinek. Salátalevelekkel, petrezselyemzölddel tálaljuk.
Laza vacsora, laza napokra. Kevés kalória, nyárt idéző ízek, és már csak a napsütést kell hozzáképzelnünk.
Megmutatom, hogyan készíthetsz otthon szusit. Nem olyan nagy ördöngősség!
Akár előételként, akár meleg salátaként fogyasszátok!