Desszertek

Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2011. július 15. Desszertek

Anyukám úgynevezett dobálós pitetésztáját használom. Szinte bármilyen gyümölccsel elkészíthető, most épp arra volt kedvem, hogy a feketeszederszemeket dobáljam bele. Nem bántam meg.

2011. május 11. Desszertek

A fahéj több, mint egy illatos egzotikus fűszer. A bibliai időben illatszernek és füstölőnek is használták.

2011. június 20. Desszertek

Egyszerű és ugyanakkor különleges desszert, mellyel mindig kivívhatjuk a vendégek elismerését.

2011. április 20. Desszertek

A linzer a felső-ausztriai Linz nevű városból származik. Fontos, hogy kiváló minőségű vajat használjunk az elkészítéséhez.

2011. május 31. Desszertek

A túrótól a pogácsa sokkal puhább marad. Ezt a pogácsát nővéremnek készítettem még a nyáron Olaszországban. Nosztalgiáztunk egy picit.

2011. április 18. Desszertek

Nagy kedvencem a barbárok gyökeréből készült pite. Kellemesen savanykás, lágy ízét még jobban kiemeli az igazi vanília aromája. Most érdemes készíteni, mert a piacon már kapható. A rebarbara az első olyan primőr zöldségünk, amit gyümölcsként is felhasználhatunk.