Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Anyukám dobálós pitetésztáját használjuk ehhez a sütihez. Szinte bármilyen gyümölccsel elkészíthető, most épp szilvával a tetején sütjük meg. A süti különlegességét a mézeskalács fűszerkeverék adja.
Fanyar és savanykás bogyós erdei gyümölcsökkel szinte minden süteményt megbolondíthatunk.
A csoki és az eper jó barátságban vannak egymással. Egy olyan sütiben hoztam őket össze, amihez még karamellszósz is jár. Próbáljátok ki Ti is!
Az eper mindenhogy jó: frissen, turmixnak vagy süteménytölteléknek. Habcsóktortának is remek, próbáld ki!
Ezzel a finomsággal biztos lehet a csábítás. Ki tudna ellenállni az illatos eperszósszal elvarázsolt krémes palacsintának?
Finom és különleges desszert csokoládéimádóknak.