Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Két óra alatt összedobhajtuk ezt a vörösboros pörkölt különlegességet. Galuskát főztem hozzá.
Felgöngyöltem, megkötöztem, locsolgattam, megsütöttem. Nézd meg az eredményt!
A zöldséges ragu tetejére szerencsendióval fűszerezett tört burgonyát pirítottam. Kíváncsi vagy, hogy hogyan?
Nyáron sok paradicsom termett a szüleim kertjében. A felesleget befőztem bazsalikommal lének. Most elővettem és finom anyukám féle paradicsomlevest készítetem belőle, csipetnyi cukor.
Sok zöldség és marhafarok kombinációjából született ez a recept. Elkészítésére 2-2,5 órát szánjuk, a végén pedig rozskenyeret kínáljunk hozzá.
Jó tanács: ha tálalás előtt keverünk a forró raguba egy kevés összevágott mentát és újhagymát, még jobban élvezhetjük frissítő aromáját.