Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Az illatos, hamvas szilvából nemcsak lekvárt készíthetünk, hanem süteményeket és savanyúságot is, sőt még a húsételeket is feldobhatjuk ezzel a gyümölccsel.
Aki szereti a finom ízeket, az biztosan tudja, mit jelent egy aromás fűszerág. A friss fűszerek használatával megfiatalíthatjuk, felfrissíthetjük, izgalmasabbá tehetjük ételeinket. Ismerkedjünk meg a kakukkfűvel!
A házi befőzés is a reneszánszát éli, nemcsak azért, mert pénz spórolható vele, hanem mert egy saját kezűleg eltett finomság sokkal jobban is tud esni, sőt, remek ajándékötlet. A kedvenc fűszerünkkel, a befőttek egyedivé varázsolhatók.
A finom sajtok fogyasztása önmagában is nagy élvezetet nyújt. Ha ízükbe belecsempésszük a napérlelt fűszernövények aromás leveleit, még nagyobb élményben lehet részünk. Sajtpácolási ötletek következnek!
Nyár elején vendégem volt a Lakáskultúra magazin újságírója, Bors Edit. Hogy mi is történt akkor, azt itt és a magazin novemberi számában elolvashatjátok.