Néhány egyszerű hozzávaló, és mennyei tésztaétel készülhet belőle. Mediterrán ízeket csempészhetünk az asztalra, ha ezt a rozmaringos-paradicsomos-kék sajtos tésztát elkészítjük.

keksajtos_rozmaringos_teszta

Hozzávalók 4 személyre: 35 dkg Bio rénszarvas alakú tészta, 20 dkg penészes kék sajt (az IKEA Svéd Finomságok Boltjában megvásárolhatod), 15 dkg cukkini, 15 dkg koktélparadicsom, 2 dl tejszín, 1-2 gerezd fokhagyma, 4 evőkanál olívaolaj, só, őrölt bors, 2 maréknyi spenótlevél, rozmaringág


keksajtos_rozmaringos_teszta_Gyuri_fozi

Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat, tegyük bele az összezúzott fokhagymát és a rozmaringágat, adjuk hozzá a félbevágott koktélparadicsomot, valamint a kis kockákra összevágott cukkinit. Közepes lángon süssük pár percig, fűszerezzük őrölt borssal és ízesítsük sóval. Öntsük hozzá a tejszínt, adjuk hozzá a felkockázott sajtot, forraljuk jól össze, utána forgassuk össze a kifőzött tésztával és a spenótlevéllel.

Jó étvágyat kívánunk!