Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Ezt az ételt a nagymamámtól tanultam, nem sok családban, főként a sváb településeken, Újlengyelben, Vecsésen és Újhartyánban készítik.
LEAD
Ha elkészült, tálaljuk nagy tányérra, tetejét reszelt parmezánnal szórjuk meg. Pár levél ropogós salátával is köríthetjük.
Akár maradék főtt tésztából is elkészíthetjük. Tálaláskor vágjuk adagnyi kockákra, tegyük egy nagy tányérra és szórjuk meg reszelt parmezánnal.
Ha igazi tengerparti mediterrán ízre vágysz, próbáld ki ezt a tésztaételt. Halrajongók előnyben!
Pite nemcsak édes töltelékkel készülhet: zöldségekkel megpakolva tökéletes vacsora ez a sütemény.