Ha imádod a bazsalikom illatát, akkor ez a recept Rád vár!

Hozzávalók:

  • 500 gr főtt rizs
  • 2 evőkanál Bertolli extra szűz olívaolaj
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • 3 evőkanál Bertolli Verde bazsalikom pesto
  • fél citrom leve
  • 3 evőkanál parmezán sajt
  • fél maréknyi dióbél
  • só, őrölt bors
  • 3 szál újhagyma

Pesztós rizssaláta

Tegyük a tálba a megfőzött és kihűlt rizst, adjuk hozzá az összetépkedett bazsalikomlevelet, olívaolajat, pestót, citrom levét, felkarikázott újhagymát, reszelt parmezánt, és a pirított diót. Sóval és őrölt borssal ízesítsük.

Keverjük jól össze, majd tegyük a hűtőbe pár órára, hogy az ízek jól összeérjenek.