Nálam azok is szerették ezt a céklás-halas kombinációt, akik egyébként eddig visszautasították a heringet. Kipróbálod?
Hozzávalók:
- 20 dkg pácolt hering
- 3 evőkanál majonéz
- 2 evőkanál joghurt
- 2 teáskanál mustár
- 1 db főtt cékla
- 10 dkg rucola saláta
- darált feketebors
A pácolt heringet vágjuk kis darabokra, majd tegyük egy nagy tálba. Adjuk hozzá a majonézt, joghurtot, mustárt és a kis kockákra felvágott céklát. Daráljunk rá kevéske feketeborsot, majd az egészet óvatosan keverjük össze.
Tálaláskor tegyünk egy maréknyi megmosott rucola salátát a tányér közepére, majd tetejére halmozzunk a céklás heringsalátából.
Keményre főtt tojással dekorálhatjuk, és rozskenyeret kínáljunk hozzá.