Levesek

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben ...

2018. október 31. Levesek

A 'trendi' táplálkozási szokások egyre jobban hanyagolják a levesek fogyasztását. Pedig a testet-lelket felmelegítő lé kortyolgatása jól esik - különösképpen ebben a hideg évszakban. Hogy mi is kerüljön a leveses fazékba? Ehhez adunk tippeket.

2013. június 11. Levesek

Régi klasszikus levest készítünk ma ebédre. Ki ne éhezne meg az illatozó levesben pihenő szép nagy galuskák láttán?

Bővebben ...

2017. szeptember 27. Levesek

A sűrű melegítő levesek nagyon kedveltek az őszi-téli időszakban. Ez az olasz eredetű zöldséges leves a csipkebogyótól lesz nagyon különleges, de van benne bab, sütőtök és illatos fűszernövények is.

2013. március 29. Levesek

Nyáron sok paradicsom termett a szüleim kertjében. A felesleget befőztem bazsalikommal lének. Most elővettem és finom anyukám féle paradicsomlevest készítetem belőle, csipetnyi cukor.

2015. szeptember 25. Levesek

A hagyományos karácsonyi fogás elengedhetetlen levese a halászlé. Én pontyból készítem, sűrűn, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

2013. március 11. Levesek

Reggel vétek, délben étek, este pedig orvosság, úgy tartja a mondás. Most az étek, leves változatát tálalom fel nektek. Főzzétek meg, nagyon finom!