Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
A frissen sütött kenyér illatának mindig nagy varázsa van. Nem kell hozzá nagy tudomány, csak némi bátorság, hogy nekifogjunk.
A nagyim hagymás lepénye ihletett, amikor ezt a lepényt elkészítettem. Ő a kelt tésztát tejföllel kente, és karikára vágott hagymával szórta meg jól. Úgy került a kemencéjébe.
Ezt a kenyértésztát kiválóan használhatjuk pizza készítéséhez is.
A kész kenyérkeveréket dúsítottam aszalt gyümölccsel, zabpehellyel, napraforgómaggal.
Ha már kenyér, legyen tele egészséges dolgokkal. Egy-egy szelet megpirítva, vajjal és lekvárral megkenve remek reggeli lehet az egész családnak.
Összehoztam a svéd kenyérkeveréket a svéd hagymával. Nézd meg, mi sült ki belőle!