Főételek

Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2010. április 22. Főételek

Hozzávalók: 4 szelet cápaharcsa filé, 2 db póréhagyma, 3 evőkanál extra szűz olívaolaj, fél citrom, darált bors, só, 10 dkg zöld olajbogyó, 1 dl száraz fehérbor, 1 csokor friss citromos kakukkfű, fél csokor metélőhagyma

1999. november 30. Főételek

Egy finom és elegáns ételt mutatok be, melyhez csak réteslap, halfilé és friss zöldségek kellenek. Na meg egy üveg jól behűtött pezsgő!

2010. április 19. Főételek

Hozzávalók négy személyre: 2 db csirkemell filé, 4 adag párolt barna rizs, 1 szál sárgarépa, 1 db cukkini, 1-1 db színes paprika, 10 dkg póréhagyma, 1 db karlábé, 1 diónyi friss gyömbér, 2 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál szójaszósz, darált bors, 3 evőkanál étolaj, 2 evőkanál méz, 1 evőkanál étkezési keményítő

1999. november 30. Főételek

Ha már unod a csirkét és a többieket, készítsd el a hét recepjét, aminek a főszereplője 40 dkg borjúcomb. A borjúhús egyébként sok fehérjét és kevés zsíradékot tartalmaz.

1999. november 30. Főételek

Hozzávalók: fejenként 25 dkg sügérfilé, bors, őrölt gyömbér, 1 narancs, só, olívaolaj, 5+2 dkg vaj, 2 dl narancslé, 1 evőkanál dijoni magos mustár, 1 citrom (vagy lime)

1999. november 30. Főételek

Hozzávalók: 60 dkg tintahalkarika (friss vagy mélyhűtött), 5-6 érett paradicsom, 3 gerezd fokhagyma, 1 dl fehérbor, 4 evőkanál olívaolaj, 1 ág friss bazsalikom, fél kávéskanál erőspaprikakrém, darált bors, só