Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Lepd meg vendégeidet ezzel különlegesen finom halas előéletellel.
Tőkegombából, egy Japánban igen közkedvelt és gyakran használt gombaféléből készítünk gombás pitét, mellé friss, ropogós salátaleveleket kínálunk.
Kenyérre kenhető ízletes és egészséges falatok kecsketúró, dió és tökmag, valamint friss zöldfűszerek felhasználásával.
Készíts könnyű ebédet sonkával és spárgával.
Remek előétel vagy vendégváró csemege, mellé zöldfűszeres szószt kínálunk.
Hozzávalók: 100 g füstölt sonka, 100 g juhtúró, 2 evőkanál frissen reszelt torma, 1 evőkanál tejföl, 1 szál újhagyma, vaj a kenyér kenéséhez