Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Illatos gyümölcsleves, melyet télire is eltehetünk. A hideg hónapokban felidézhetjük vele a nyár édes ízeit.
Ahhoz hogy karácsonykor diólikőrt kortyolgassunk, most kell nekilátni az elkészítésének. Zölddiólikőr-készítési ötletek következnek.
Ó, az a jamaikai trombitás jó fej, nem vitás! - és biztos szereti a rumot, meg a rummal és vaníliával megbolondított őszibaracklekvárt is. Próbáljátok ki ti is! Hogy hogyan készül, azt a NolTV videóján is megnézhetitek.
Illatos eperlekvár készült, friss bodzavirággal. Az üdítő dzsem elkészítését te is kipróbálhatod a hétvégén, nézd meg, hogyan készítem. A befőzéshez szükséges üvegeket, pektint, lekvárbetöltő tölcsért megvásárolhatod Lekvárosház boltunkban!
Nem csak uborkát kovászolhatunk nyáron, hanem zöldbabot, karfiolt, hagymát is. Akár gluténmentesen is kovászolhatunk, kenyér nélkül. A kovászolási praktikákat megnézheted a FEM3 videóján.
A lekvárok, befőttek mellett a nyáron készülhetnek szörpök, gyümölcsszirupok is. A házi szörp sokkal finomabb a bolti italoknál, érdemes kipróbálni. A NolTV-vel készült felvételen meg is nézhetitek, hogyan készítem rebarbarával és bogyós gyümölcsökkel.