Befőzés

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2011. május 19. Befőzés

Érik az eper, virágzik a levendula. Illatos-pikáns lekvár kerekedhet ki, ha kombináljuk a gyümölcs és a virág ízét.

2010. december 13. Befőzés

Egyszerűen untam már a konyhában fellelhető fűszerkeverékeket. Házilag kavartam néhányat, kicsit sokra sikerült, nem baj, karácsonyra elajándékozom.

2011. május 09. Befőzés

A rebarbara és az eper pompás párost alkot. Itt a szezon, teszteljétek az ízeket!

2010. november 12. Befőzés

Sokan kérnek tőlem hagymalekvár receptet. Most elkészítettem az RTL Klub Reggeli című műsorában. Saját szájízzel, csipkebogyólekvárral dobtam fel. Nem sok maradt belőle, úgy tartom, főzök be még egy adaggal.

2011. február 07. Befőzés

Az indiai konyha sokféle fűszerkrémet használ az ételek ízesítésére. Önmagában tömény, de ha sütés előtt bekenünk vele hal- vagy hússzeleteket, egy új ízvilágot tudhatunk magunkénak.

2010. október 27. Befőzés

Az otthon készített sütőtöklének nincs párja. Egyszerű az elkészítése és kicsik-nagyok szeretik.