Befőzés

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben ...

2018. november 14. Befőzés

Saját készítésű ajándék, amivel meglepheted szeretteidet akár karácsonyra. Még van idő, hogy nekilássatok az elkészítésének. Egyszerű és különleges csemege akár a karácsonyfa alá is.

Bővebben ...

2018. január 29. Befőzés

Mostohazöldségünk a cékla, pedig nagyon egészséges, készíthetünk belőle levest, köretet, salátát, de akár édességet is. Ha hiszitek, ha nem, narancsos céklalekvárt készítettem belőle, amit húsokhoz, grillezett sajtokhoz, kacsasültekhez fogyaszthatunk.

Bővebben ...

2018. augusztus 06. Befőzés

Most nem mártást főzünk, hanem paradicsomlekvárt. Édes, finom sűrű paradicsom dzsemet, mely jól illik sajtokhoz, pecsenyékhez, de a reggeli rántottához is.

Bővebben ...

2017. augusztus 28. Befőzés

Alacsony cukortartalmú szilvalekvárunkat balzsamecettel tettük különlegessé. Ajánljuk rozé kacsamellhez, sajtokhoz, pástétomokhoz. De sütikhez és palacsintába is kiváló. A befőző eszközöket megrendelheted a boltunkban, és akár a belvárosi boltunkban is átveheted.

Bővebben ...

2018. május 08. Befőzés

Szülőfalum májusban illatozik az virágzó akácfától. A falut körülöleli a sok akácfa, esténként még a gyerekszobámban is érezni lehetett édeskés illatát.

Bővebben ...

2017. július 06. Befőzés

Nincsen befőző szezon baracklekvár főzés nélkül. Kedvenc sárgabarackos receptjeinket most egy kis marcipánnal és málnával gazdagítjuk. Próbáljátok ki mind a két változatot Ti is! A befőzés eszközeit a boltunkból rendelhetitek meg a lekvárokhoz.