Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
A rebarbara egy olyan tavaszi zöldség, amit gyümölcsként lehet felhasználni, és pikáns ízt ad az ételeknek. Nagyon gyorsan megfő a finom epres rebarbaralekvár, érdemes kipróbálni. Kevés cukor kell csak hozzá, úgyis isteni finom lesz.
Ha valami nagyon kiadós édességre vágytok, ez tökéletes lesz. A banán önmagában is tápláló, de karamellel párosítva igazán édes csábítás. Télen-nyáron elkészíthető finomság, gyorsan elkészül.
Ez az étel megállja a helyét a fogyókúrázók étrendjében is: zöldspárga készül ebédre, amit csirkemellbe göngyölök és sütőben sütöm készre, majd egy finom epres salátával tálalom. Ugye, te is megkósolnád?
Szeretnél egy kicsit diétásabban étkezni? Imádod a kávét, de keserűen nem szereted? Cukor helyett szórj egy csipet fahéjat a kávédba, és csészénként 70 kalóriával kevesebbet számolhatsz az átlagosnál.
Egészséges, magvakkal dúsított kenyeret ajánlunk, mely az egész család tetszését elnyeri. A ropogós falatokat jól lehet csomagolni uzsonnához, tízóraihoz. Vendégváró büféhez is kiváló választás.
A rizs a világ lakossága több mint felének alapvető táplálék. Számtalan fajtája között a szemek színe és alakja alapján lehet eligazodni. A rizst nagyon változatosan el lehet készíteni, akár húsos, akár vegán, akár édes vagy sós fogást szeretnénk főzni belőle. A kedvenc receptjeim következnek.