A pünkösdi hétvégén három napos ünnep lesz, érdemes kirándulni, elutazni. Ajánlunk egy jó fürdőhelyet, ahol el lehet lazulni és izgalmas programokon is részt lehet venni. A gyógyvízéről híres zalakarosi Hotel Karos Spa-ban nem csak wellneszezni lehet, de én is ott leszek; a vendégekkel lekvárokat készítünk, kekszeket sütünk, lehet kóstolni, vásárolni, receptekről beszélgetni.A pünkösdi hétvégén - 2014. június 6-9. – között a zalakarosi hotel Karos Spa-ba költözöm. Az ünnepi hétvégén a vendégek a pihenés mellett többféle programon is részt vehetnek. Fellép a Unique együttes, lesz bűvész show és lufi hajtogatás, pünkösdi király és királynő választás – játékos vetélkedő felnőtteknek és gyerekeknek. Valamint lekvárfőzés, süteménysütés, kóstolás velem.

 

marcipnos_barack kamillas_keksz
Levendulás baracklekvár Kamillás keksz

És hogy mit fogunk készíteni?


Levendulás sárgabarack dzsemet, sütünk még kamillás, levendulás és málnák vajas kekszet.  Részt lehet venni a sütögetésen, kóstolni és a Kaldeneker Lekvárosház termékeiből vásárolni.  Viszünk lekvárt, de a hotelben lehet válogatni levendulás kerámiákat, levendulás wellnesz kozmetikumokat, wellnesz teákat és szakácskönyveket: levendulás szakácskönyvet és vegetáriánus szakácskönyveket is.

Gyuri_lekvarokkal

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szívesen pihennél a családoddal a pünkösdi hétvégén sok jó program mellett a Hotel Karos Spa-ban, akkor az oldalukon, erre a linkre kattintva el tudod intézni a foglalást. Talákozzunk Zalakaroson!

karos_spa