A tavalyi év során megrendezett Restaurant design pályázat sikerén felbuzdulva a Coninvest idén tavasszal ismét felkarolja a fiatalokat, ezúttal a food art jegyében.

Az esemény fővédnöke Ugo Pradella, az AngeloPo séfje, aki mellett Bíró Lajos (Bock Bisztro), Kapolka Ágnes (food artist), Kovács László (Vendéglátóipari Testület elnöke), és Segal Viktor (séf, gasztronómiai tanácsadó) értékelik majd a beérkezett, illetve a döntő során elkészült munkákat.

Food and Design Pályázat

A Garda-tó partján töltheti szakmai gyakorlatát a Food & Design verseny győztese

A napokban meghirdetésre került Food & Design Pályázatra olyan 18-25 év közötti vendéglátóipari hallgatók vagy végzettséggel rendelkezők jelentkezését várják, akik a food design területén szeretnék összemérni erejüket.

A pályázóknak szezonális alapanyagok felhasználásával kell bőrös csirkemellet elkészíteniük és tálalniuk, maximum kétféle körettel, valamint egy mártással.

Food and Design Pályázat

Az ételről készült fotók, a beküldött receptúra és az elkészítési mód alapján választja ki az öttagú bizottság azt a négy szerencsés versenyzőt, akik április 3-án egy nagyszabású rendezvény keretén belül élőben is megmérettetnek.

Food and Design Pályázat

Az elődöntőben a zsűri értékelése mellett a Coninvest Facebook közösségi oldalán ezúttal is megszavaztatja rajongóival a beérkezett ételcsodákat. A konyhatechnológiai cég idén sem fukarkodott a jutalmazással. A legjobbnak ítélt munka tulajdonosa egy hónapos nyári szakmai gyakorlatát Olaszországban, a Garda-tó partján töltheti el.

A versennyel kapcsolatos további részletek megtalálhatóak a Coninvest web-, illetve Facebook oldalán:

Egyéb elérhetőségek:

GMM Hungary Kft.
Név: Földvári Kornélia
Tel.: +36 23 88 00 00
E-mail: kf@globalmarketingmovies.com

Név: Rákóczi Balázs
Tel.: +36 23 88 00 00
E-mail: br@globalmarketingmovies.com