Azon törtem a fejem, milyen ajándékot adhatnék Nektek karácsonyra. Én nem becsomagoltam, hanem kicsomagoltam a tömörített fájlokból ezt a filmet. Kenyérsütés az oldalon, nézzétek! Boldog karácsonyt!
Íme, egy újabb sikergyanús ténykedés, a kenyérsütés. Nem kell hozzá sok szaktudás, csak némi bátorság, ezt szoktam én mondani. Nézzétek meg a filmet és döntsétek el magatok!
(A videó lejátszásához a telefonmodemnél gyorsabb internetkapcsolat és friss flash-lejátszó szükséges. Kapcsold be a hangszórókat, vidd a kurzort a tv-képernyő fölé és kattints a bal alsó sarokban megjelenő lejátszás-gombra!)
Rozmaringos-olívás focaccia
Hozzávalóit itt olvashatjátok: 500 g liszt, 1 csomag szárított élesztő, fél teáskanál só, fél teáskanál cukor, 300 ml olívaolaj, 300 ml víz, 2 csokor friss rozmaringszár, 60 g magozott fekete olívabogyó.
Szeretek ajándékokat adni és kapni is. Tudjátok Nektek hoztam létre ezt az internetes oldalt, hogy tudjatok csemegézni a receptjeim közül, el tudjátok olvasni a főzéssel, utazással, életmóddal és hobbijaimmal kapcsolatos írásaimat. Az internet segítségével bárki, bármikor részese lehet ténykedéseimnek. Nem könnyű feladat ellátni az oldalt friss információval, sok időt, energiát és pénzt kell rá fordítani. De nekem megéri, hacsak egy jó és elismerő levelet kapok tőletek. Sok visszajelzést érkezett, hogy a receptjeimmel, ötleteimmel mekkora sikert értek el egy-egy családi, vagy baráti összejövetelen. Teszem ezt azért, hogy élvezni tudjátok az új ízeket, megismerkedhessetek finomabbnál-finomabb ételekkel és váltani tudjatok az egészségesebb ételek elkészítése felé.
Tudjátok, jót enni jó!
Kaldeneker György
2006. december 23.
További kenyér receptek oldalamon