Június 25-26-án ismét találkozhatunk a csodaszép Tihanyban. A kézműves, zenei és kirándulós programok mellett ellátogathattok a Tihanyi PIAC placcra (közvetlenül a rév mellett van), ahol reggeltől délutánig várunk benneteket. Levendulás termékeinket lehet kóstolni, vásárolni a standunkon.

Lesz levendulás eperdzsem, levendulás gyümölcstea keverék, levendulás cseresznyetea keverék, levendulavirág. Viszünk még kamillás-mézes almalekvárt, paprikalekvárt, camparis narancslekvárt, rebarbarás meggyet, és még nagyon sok finomságot. Ha valakinek extra igénye lenne, akár pektin, tölcsér vagy befőttesüvegek, melyet ott szeretne megvásárolni, kérjük, jelezze nekünk e-mailben. Lehet vásárolni a különleges toszkán zöldségszappanokból és válogathattok az illatos fahéjdobozokból is.

tihany lett a szerelmem 2

A tihanyi levendulafesztiválon – melyet immár a tizenkettedik alkalommal rendeznek meg a festői félszigeten - a levendula a főszereplő. Gyönyörködhettek a most virágzó növényekben, élvezhetitek a finom illatot, levendulás ételeket, italokat ehettek-ihattok, lesznek kézműves foglalkozások, sok gyerekprogram, koncert, filmvetítés, túra, levendula szedd magad akció.

A Levendula hetek és fesztivál 2016 részletes programja letölthető innen. Az eseményről a Facebookon itt lehet olvasni.

levendulatorta