Bruce Willis Magyarországon forgatja legújabb Die Hard 5 című produkcióját. Én akaratlanul is a forgatás kellős közepébe csöppentem.


Sok mindent tudhattok a munkáimról, nyomon követhetitek a magazinokban, láthatjátok a televíziókban, és hallhatjátok a rádiókban. Nyilvánosan is találkozhattok velem itt és ott. Viszont akad a hivatásomnak egy olyan oldala, amiről eddig nem nagyon illetve nem is beszéltem. Munkám fő részét a privát szakácskodás tölti ki, erről a tevékenységről eddig nem írtam, és nem láthattatok bele kinek, hol és mit főzök. Ígérem ez ezek után is így fog lenne!

Na de most megtöröm a hallgatásom. Történt ugyanis a következő, szokás szerinti munkámat végeztem. A helyszín ahol el kellet készítenem a magas rangú vendégek részére a vacsorát, nem más volt, mint Bruce Willis legújabb filmje forgatási helyszínének kellős közepe.

Top Secret!

Már az oda vezető út sem volt egyszerű, kordonok, rendőrök által lezárt utcák, összetört autók, és füstölgő járgányok. Ott állok négy óriási szatyorral a kezemben, és utamat állják az ajtónyi biztonsági őrök, na most ki marad le a vacsoráról? Én vagy a meghívott vendégek. Odaszólok az egyik őrnek: bátyám nekem oda be kellene mennem....nem fog elkészülni a vacsora....kordonok kitárultak és azonnal szabad utat kaptam.

Bent a lakásban már jobb pozícióban voltam, uraltam a terültet. Tettem a dolgom, majd érkezett a honvédség szuper helikoptere, elején egy jókora kamerával. Én, mint a többi kíváncsi kilépem az erkélyre, ahonnan premier plán a forgatás kellős közepére ráláttam. Fényképeztem, hogy megörökítsem nektek ezt a nem mindennapi jelenetet...

Top Secret!

Közben a vacsora is készült, ananász carpaccio grillezett rákokkal előételnek, utána vajhal édes-savanyú paprikával főétel követte, befejezésnek túrós palacsinta erdei gyümölcsszósszal című alkotást élvezhették a vendégeink.

Top Secret!

Top Secret!