Chef Maki, azaz Maki Stevenson tankonyhájában lesheted el az ételkészítés fortélyait. Nem kell mást tenned, csak a kiszemelt kurzusokra jelentkezni.
Az első kurzus a kenyérsütés rejtelmeibe enged betekintést. Kerek kenyér, lapos kenyér, kenyértekercs, cserépben sült fetasajtos kenyér - ezek mind-mind szerepelnek a repertoárban. Kenyérkülönlegességekkel ismerkedhetsz, dagaszthatod a tésztát, az óra végére pedig az illatok és a ropogós héj örökre rabul ejtenek.
Milyen órákat fogsz tartani a Makifoodnál? Mivel várod a tanulni vágyókat?
A Makifood óráin megpróbálok a kedvenc receptjeimből válogatni, amikkel én már sok sikert zsebelhettem be. Terítékre kerülnek majd a spárgás ételek, a mostoha zöldségekből, mint például a cékla, szeretnék befőzős kurzust indítani, és a grillpartiszervezés tudományát átadni a főzni szerető hallgatóknak.
Kedvenceim a halételek, amik elkészítése talán a legegyszerűbb feladat. Ezek elkészítésével is szeretném gyarapítani a kurzuson résztvevők tudását. Ezenkívül különleges kenyereket fogunk sütni, amivel egy egész vendégsereget jól tudunk lakatni, valamint Húsvétra is méltón felkészülünk, hogy a vendégeink ne maradjanak éhesen.
György órái:
Mindennapi kenyerünk |
2011. február 3. 18:00-21:00 |
Hal a pácban |
2011. március 17., 18:00-21:00 |
Húsvéti lakoma másképpen |
2011. április 14., 18:00-21:00 |
Ezekre a Makifood weblapján lehet regisztrálni. |
Itt jelentkezhetsz a kiszemelt órákra: Makifood Főzőiskola - Órarend