Chef Maki, azaz Maki Stevenson tankonyhájában lesheted el az ételkészítés fortélyait. Nem kell mást tenned, csak a kiszemelt kurzusokra jelentkezni.

Az első kurzus a kenyérsütés rejtelmeibe enged betekintést. Kerek kenyér, lapos kenyér, kenyértekercs, cserépben sült fetasajtos kenyér - ezek mind-mind szerepelnek a repertoárban. Kenyérkülönlegességekkel ismerkedhetsz, dagaszthatod a tésztát, az óra végére pedig az illatok és a ropogós héj örökre rabul ejtenek.

Főzni tanulhatsz velem Maki konyhájában

Milyen órákat fogsz tartani a Makifoodnál? Mivel várod a tanulni vágyókat?

 A Makifood óráin megpróbálok a kedvenc receptjeimből válogatni, amikkel én már sok sikert zsebelhettem be. Terítékre kerülnek majd a spárgás ételek, a mostoha zöldségekből, mint például a cékla, szeretnék befőzős kurzust indítani, és a grillpartiszervezés tudományát átadni a főzni szerető hallgatóknak.

Főzni tanulhatsz velem Maki konyhájában

Kedvenceim a halételek, amik elkészítése talán a legegyszerűbb feladat. Ezek elkészítésével is szeretném gyarapítani a kurzuson résztvevők tudását. Ezenkívül különleges kenyereket fogunk sütni, amivel egy egész vendégsereget jól tudunk lakatni, valamint Húsvétra is méltón felkészülünk, hogy a vendégeink ne maradjanak éhesen.

Főzni tanulhatsz velem Maki konyhájában 

György órái:

  Mindennapi kenyerünk

2011. február 3.  18:00-21:00   

  Hal a pácban

     2011. március 17., 18:00-21:00   

  Húsvéti lakoma másképpen

2011. április 14., 18:00-21:00   

  Ezekre a Makifood weblapján lehet regisztrálni.            

 

Főzni tanulhatsz velem Maki konyhájában 

Itt jelentkezhetsz a kiszemelt órákra: Makifood Főzőiskola - Órarend