Egy mondatban így lehet összefoglalni a Konyhakiállítást, amely 2011-ben is változatos és élményekben gazdag módon kalauzolja el látogatóit a konyha világába. Nyerj páros belépőjegyet a rendezvényre!

Lesz itt minden, mi szem, száj ingere, a legújabb trendektől kezdve a konyhabútorokon, kis- és nagygépeken, konyhai eszközökön, felszereléseken és kiegészítőkön keresztül az izgalmas és legfőképp ízletes gasztronómiai programokig.

Ez a kiállítás ízleni fog!

A konyhai élettérrel és konyhakultúrával kapcsolatos témák és termékek legszélesebb választékát bemutató esemény március 4-5-6-án a Papp László Budapest Arénában várja a látogatókat az év főfogására!

Gasztronómiai programok

  • A nagyszínpadon közismert sztárséfek és mesterszakácsok tartanak látványfőzéseket és interaktív bemutatókat: Kovács Lázár, Bede Róbert, Bereznay Tamás csak néhány név a hírességek közül.
  • Az előző Konyhakiállításon nagy sikert aratott Taste of Budapest, a legjobb éttermek élő bemutatói és kóstolói most is speciálisan erre az alkalomra készített receptekkel és kóstolókkal fokozzák a látogatók étvágyát, és adnak jóleső energiát a kiállítás többi részének megtekintéséhez.

A kiállítás honlapján, a www.konyhakiallitas.hu oldalon és a helyszínen regisztráló látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.


Konyhakiállítás
2011. március 4-5-6.
Papp László Budapest Sportaréna
Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig

NYEREMÉNYJÁTÉK

A kiállításra 10x2 db belépőjegyet sorsolunk ki. Jelentkezni az írás alatt található "Szóljon hozzá!" részben lehet, a név megadásával. Sorsolás: 2011. március 1-jén! A nyertesek e-mailben is kapnak értesítést.