Dagaszthatunk a tésztába mazsolát, felszeletelt majd megpirított hagymát, pirított diót vagy összekockázott brie sajtot is.
Hozzávalók: 500 g sima liszt, 2 teáskanál só, 1 csomag szárított élesztő, 3 evőkanál olívaolaj, 3 dl víz, 2 teáskanál currypor
Egy tálban keverjük össze a lisztet, a sót, a curryt, a szárított élesztőt és az olajat. Fakanállal vagy elektromos dagasztógéppel kezdjük el összedolgozni, közben kis adagokban öntsük hozzá a meglangyosított vizet. Addig dagasszuk, míg a tészta az edény falától el nem válik. Takarjuk le konyharuhával, tegyük meleg helyre, és kelesszük legalább egy órán keresztül. Akkor jó, ha a tészta a kétszeresére dagad.
Egy száraz serpenyőt forrósítsunk fel közepes melegre, tegyük bele egyenként a kinyújtott kenyereket. Mindkét oldalát süssük addig, míg aranybarna nem lesz.