Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Uborkát kovászolni a legegyszerűbb dolog. Száraz kenyér, kapor, só és uborka kell az elkészítéséhez. Ja, persze a napsütés sem hiányozhat.
Használhatjuk tésztaszószként, kenyérre is kenhető, de sajtokhoz vagy salátákhoz is kiváló.
A cukkíni nem csak rántva jó! Megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle olyan savanyúságot, amivel feldobhatjuk a krumplis tésztát, rakott krumplit vagy a csirkepörköltet.
Nagyszerű ez a narancsos lekvár. Készítsetek belőle egy jókora adaggal, és tálaljátok a friss lekvárt reggelire vagy uzsonnára, de desszertnek is finom.
Használhatjuk tésztaszószként, kenyérre is kenhető, de sajtokhoz vagy salátákhoz is kiváló.
Szinte egész évben hozzájuthatunk narancshoz és sütőtökhöz. Íme egy lekvárrecept, amit bármikor elkészíthetsz.