Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Az idei évben megint bőségesen termett a cukkini. Citromos cukkinilekvárt dunsztoltam belőle jó pár üveggel. Készítettem sütőtökből is lekvárt, melyet a cukkinidzsemmel rétegezve tettem el. Ez utóbbi akár különleges ajándék is lehet.
Paradicsomos spagettinket most a kedvenc vodkás-zelleres paradicsomlekvárunkkal gazdagítjuk. Gyorsan elkészül és nagyon finom.
Új videónkon kedvenc gyömbéres chiliszószomat készítem el, melybe bele lehet tunkolni a grill csirkét, a rántott halat, a grillezett sajtokat, de saláta dresszinghez is lehet használni. A szósz tartósítószer nélkül eltartható a szokásos fejre fordítós módszerrel. Kápiából, kaliforniai paprikából de akár pirosra beérett lecsó paprikából is elkészíthető.
Egy korábbi tévéműsorban cseresznyés ételeket készítettünk. Most visszanézhetitek, miként készült a cseresznyés pite, a mandulás cseresznye chutney.
Hogyan készítsünk paprikalekvárt úgy, hogy tartósítószer és adalékanyagok nélkül is évekig elálljon, és a konyhát se kelljen újra festeni? Most megmutatjuk. A paprikalekvárt sajtokhoz, pástétomokhoz, grill ételekhez, szendvicsekhez fogyasztjuk.
A grillezés, sütögetés sokunk kedvenc nyári elfoglaltsága. Süthetünk húsokat, halakat, zöldséget, és ezeket remek salátákkal, házi kenyérrel, kuszkusszal, pácolt sajtokkal, mártásokkal köríthetjük. A grillparti jó alkalom a nyári szülinapok megünneplésére, és más jeles alkalmakra is. Válogassatok kedvenc receptjeinkből!