"Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az emeleten kialakított látványkonyhában főzéssel egybekötött kóstoláson vehetnek részt". Hétvégi programajánló: gyere és süss kenyeret velem, kóstold meg svéd finomságainkat!
Így szólt nemrégiben az IKEA budaörsi áruházának rádiója. Most újra, október 28-29-én, főzéssel, sütéssel és kóstolással egybekötött bemutatót tartunk.



Te is megkóstolhatod, amit kifőzök neked az IKEA budaörsi áruházában ezen a hétvégén. Kóstolás, főzés, sütés, főzési tanácsadás vár rád, ha meglátogatsz az emeleti konyhában, déltől este hatig.



Lesz kenyérsütés egészséges alapanyagokból, csak víz kell hozzá, és máris elkészítheted saját konyhádban a vörösáfonyás és sokmagvas kenyeret. Adalék, tartósítószer és színezék nélkül összeállított gabonafélékből sütünk friss kenyereket. Megkóstolhatod a datolyás, naponszárított paradicsomos és olívás-rozmaringos kenyereket is. Tanácsokat kaphatsz, hogyan is kell elkészíteni kenyérsütő géppel.

Belekóstolhatsz már a karácsonyi ízekbe is: zöld- és fekete teák kóstolója lesz karácsonyi fűszerezéssel, narancshéjjal, szegfűszeggel, fahéjjal, csipkebogyóval és aszalt almával.



Éhesen nem lehet nézelődni, tervezgetni és vásárolni. Pihenj meg félúton az étteremben és vendégeld meg magad egy menüre, salátára, vagy egy szendvicsre. Kóstold meg az eredeti svéd ízeket, de ha csak egy kávéra vágysz, azt is nyugodtan elfogyaszthatod.



Ha ízlett az ebéd, a földszinti Svéd Finomságok boltjában megveheted Svédország ízeit. Így otthon is, bármikor elkészülhet a finom húsgolyó vagy a különleges lazactál.

Svédületes konyhai bemutatóval vár: Kaldeneker György

2006. október 24.

(Hirdetés)