Remélem, tetszik! Sok munka van mögötte, kísérletezés az új feltöltő programmal, képméretezés ide-oda, telefon és e-mail egyeztetés, de sikerült :-) Kerüljetek beljebb!
Na de azt, amit most láttok, nem csak nekem kell köszönni. Kedves szerkesztőtársam Hargitai Anett munkája van mögötte. Ö volt, aki ezt a látványt, tartalmat idevarázsolta nekünk, tette azért, hogy minden nap tudjatok valami friss információt, receptet, érdekességet olvasni. Még nem végeztünk, hátra van az áruház feltöltése. Ott hamarosan dögös, szuper minőségű, egyedi konyhai cuccokat tudtok majd vásárolni.

Az új oldalon megtaláljátok a legjobb receptjeimet, riportokat utazásaimról, életmódról és a hobbijaimról is. A letöltéseknél megnézhetitek új, még sehol sem vetített főzős filmünket, amit Borbély Lászlóval közösen hoztunk létre. Töltögessetek, olvasgassatok, főzőcskézzetek kedvetekre!

Lakodalom van a mi utcánkban...



Szombaton nagykanállal eszünk, lesz ott minden finomság, sütés a kertben, íncsiklandozó pecsenyék, saláta hegyek, zenekar húzza a talpalávalót, jéghideg sör, ja, és mi kell még egy jó kis lagzihoz? Persze menyasszony és vőlegény.
Kedves Anett és Gábor! Olvasóink és jómagam nevében kívánok nektek nagyon sok boldogságot!

2006. július 28.

Kaldeneker György