Hozzávalók: 2 pohár nádcukros Aloe Vera kocka, 2 db csirkemell, 1 fej jégsaláta, 2 db őszibarack (lehet konzerv is), 1 db narancs, 8 szem koktélparadicsom, 1 csokor petrezselyem zöldje, pár levél friss bazsalikom, fél citrom leve, 3 evőkanál olívaolaj, kevéske őrölt feketebors, kakukkfű, 2 evőkanál Rama a csirke sütéséhez
A kicsontozott csirkemelleket szórjuk meg őrölt feketeborssal, sóval és kakukkfűvel. Csorgassunk rá egy evőkanálnyi olívaolajat és tegyük a hűtőbe pár órára, hogy a fűszerek jól átjárják a húst. Pár óra múlva hevítsünk fel a Rama-t serpenyőben, és süssük a csirkemellek mindkét oldalát pirosra. Tegyük előmelegített 160 fokos sütőbe 8-10 percre. Ha elkészült, hagyjuk kihűlni.
Egy salátás tálba kockázzuk fel a barackokat, adjuk hozzá a meghámozott és ugyancsak felkockázott narancsot, a leszűrt Aloe Vera kockákat és a félbevágott koktélparadicsomokat. Tépkedjünk rá a petrezselyem zöldjét, a bazsalikom levelet, és őrölt rá feketeborsot. Csorgassuk meg olívaolajjal, citromlével, és óvatosan keverjük össze.
Egy nagy tányér közepére halmozzunk a felcsíkozott jégsalátából, tegyünk a tetejére a vékony csíkokra vágott hideg csirkemellből, majd az egészet borítsuk be az aloe verás gyümölcssalátával.
Ezt a salátát más idényjellegű gyümölccsel is elkészíthetjük.