A húsok grillezése mellett ne feledkezzünk meg a zöldségekről sem. Így lesz teljes a grillparti!
Hozzávalók: 3 csomag répa, 10 dkg vaj, friss zöldfűszer
A répákat tiszta szivaccsal folyóvíz alatt dörzsöljük át alaposan. Vágjuk két-három darabba. Alufóliából tépjünk le kocka alakú darabokat, tegyük az összedarabolt répákat a közepére.
Morzsoljunk teáskanálnyi vajat mindegyik halomra, majd batyuszerűen jól csomagoljuk össze. A répák tetejére tehetünk egy-egy friss fűszerágat (kapor, rozmaring, kakukkfű, bazsalikom vagy petrezselyem). Kerti grillsütőn, nem erős tűzön, süssük 10-15 percig.
Tálaláskor nyissuk ki a tetejét, és tegyük a grillcsemegék közé.
Batyuban párolhatunk még almát, újburgonyát, karfiolt, póréhagymát, cukkinit is.