Csorgassuk meg a csirkemelleket olívaolajjal, daráljunk rá borsot, szórjuk meg sóval, majd tegyük pár órára a hűtőbe. Tehetünk rá az összevágott fűszerlevelekből is, úgy még ízletesebb lesz a hús.
Forrósítsuk fel a vajat egy nagyobb serpenyőben, tegyük bele a fűszerezett csirkemelleket, majd mindkét oldalukat süssük elő két-két percig.
Tegyük ki egy tányérra a húsdarabokat, a serpenyő alatt vegyük kisebbre a lángot, majd adjuk a vajhoz a mustárt, öntsük rá a tejszínt és a fehérbort. Szórjuk bele az összevágott fűszerleveleket, ízesítsük leveskockával, ecetes tormával és forraljuk fel.
Tegyük vissza a mártásba az elősütött húst, majd lefedve, kis lángon pároljuk még 5-6 percig. Ha szükséges, az elpárolgott, besűrűsödött mártást pótoljuk kevés vízzel.
Ha a hús elkészült, vegyük ki a mártásból, szeleteljük fel, tegyük tányérra. Párolt zöldségeket, rizst tálaljunk mellé, majd csorgassuk meg az egészet a fűszernövényes mártással.