Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Unokatesóm megajándékozott egy nagy nyalábnyi szép és kövérre hízott rebarbarával. Mivel ennyit egyszerre nem tudok felhasználni, befőztem télire, jó lesz majd elővenni a hideg napokon.
Nincs annál izgalmasabb, amikor a saját készítésű likőröddel kínálhatod meg barátaidat, rokonaidat ismerőseid. Meglátod, ízleni fog nekik.
Az eperlekvár hagyományos módon elkészítve is finom, de megbolondítva az igazi! A különleges ízek eléréséhez bazsalikomot és gyömbért használtam.
Mihez jó a szilvachutney? Csirkéhez, bárányhoz, pulykához és még sorolhatnám...
Ez az édes pesztó nem csak eperhez, de fügéhez, körtéhez, nektarinhoz is passzol. De kekszre vagy kalácsra kenve is finom desszert.
Használhatjuk pizzára, sajtokhoz, szeletelt paradicsomhoz, főtt tésztákhoz, de készíthetünk segítségével levest és salátaöntetet is.