A Jégvirágtól Borvirágig program másodszor kerül megrendezésre. Az év leghidegebb hónapjának közepén, január 14-én Monoron. Gyertek, mert én is megyek, jönnek a lekvárjaim is.

Szívesen kimozdulnánk otthonunk bágyasztó melegéből. Kicsit elég már a karácsonyi beigliből és a szilveszteri pezsgősüveg-durrogtatásból. A szabadba vágyunk, hiszen a telet nemcsak az ablakból szeretnénk élvezni, hanem megélni vágyjuk teljes valónkkal, hogy kipirosodjon az orrunk, párát leheljünk, és hóangyalt csináljunk hanyatt dobva magunkat a fehér porcukorban.

Kalandozások jégvirágtól borvirágig 2012

Persze amikor kint hideg van, jólesik, ha legalább belülről melegít valami, legyen szó egy finom teáról vagy csalogatóan gőzölgő forralt borról. Akik az utóbbit részesítik előnyben, azoknak ajánljuk a Monori Borút Egyesület januári rendezvényét.

Részesei lehetünk az élménynek, amikor Monor felett a Strázsahegyen ismét kinyílnak a pinceajtók és forralt bor illata lengi be a Szent Orbán tér környékét.

A monori és Monor környéki borászok 12 pincében várják a vendégeket, hogy bögréiket újra és újra teletöltsék a gőzölgő nedűvel. A borászok között régi ismerősként köszönthetjük legkedvesebb vendégváró pincéink gazdáit, és a műkedvelő borkészítőket is.

Kalandozások jégvirágtól borvirágig 2012

Az előző alkalomhoz hasonlóan most sem csak borászokkal találkozhatunk, hanem profi szakácsokkal is, akik tudásuk legjavát nyújtják a vendégsereg számára – ehető formában. Lesznek itt házi sajtok, levesek, főételek és desszertek, csupa jól ismert és különleges finomság.

A 10-től 18 óráig tartó rendezvényre 2900 Ft-ért váltható belépőjegy, amelynek árában benne van egy kóstolóbögre, valamint a megkóstolt forralt borok és ételek.

Az esemény helyszínére a monori vasútállomásról a Monori Borút Egyesület tábláit követve juthatunk el.

Budapestről érkező vendégeink pedig már a Nyugati pályaudvaron csatlakozhatnak az Ihatóbb Magyarországért Mozgalom tagjaihoz.

További információk a Monori Borút Egyesület honlapján és Facebook-oldalán.

Kedvezményes pohárvásárlás elővételben!

Banki átutalással január 12. tizenkét óráig 2700 Ft-ért vásárolhatod meg a belépőd.

A Monori Borút Egyesület bankszámlaszáma: 65100015-11343846, ide utalhatod a 2700 Ft-ot poharanként. A közlemény rovatba írd: "jegvirag" + az e-mail címed.

Az átutalást e-mailen visszaigazoljuk.