A tavalyi sikeres debütálás után, a Hungarian Provence blog házigazdái ismét meghirdetik fotópályázatukat. Ha szereted a levendulát, akkor csinálj pár fotót a társaságában, küldd be, és levendulás meglepetéseket nyerhetsz.  



A múlt nyáron olyan emberek is fényképezőgép elé álltak, akik nem nagyon szeretik, ha fotózzák őket. Viszont a levendulát kedvelik, legyen az szárított csokor formájában, vagy kivirágozva a mezőn, kertben. Idén több kategóriában indulhattok, pózolhattok egyedül, a családdal, illetve létrejött a legkreatívabb kategória is - akár levendulás fogásokkal is. Egy valami ne hiányozzon a képekről, a levendula.
tihanyi_levendula_tortenete_4

A beküldési határidőbe beleesik a kedvelt Tihanyi Levendulafesztivál időpontja (2013. jún. 22-23.). Így akár ott is tudtok pózolni a tihanyi levendulamezőn. Ekkor lesz még a Hőgyészi Levendulaszüret (2013. jún. 29.) és a Levendulahetek Pannonhalmán (2013. jún. 28-tól). Onnan is küldhettek a pályázatra jó fotókat.

A díjak természetesen csupa levendulásak: levendulás könyv,  családi belépő a népszerű tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontba, levendulás ajándékcsomag.

pzolj_levendulval720
További információk a fotópályázat feltételeiről a Hungarian Provence honlapon: http://hungarianprovence.blogspot.com/

Facebook oldal https://www.facebook.com/hungarian.provence